Warehouse

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze nieuwe loods en hoe we u kunnen helpen uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

+31 (0)77-2050570

Warehouse

We zijn verheugd om onze nieuwe loods met opslag- en overslagcapaciteit aan te kondigen. Onze nieuwe faciliteit biedt extra ruimte voor opslag en behandeling van uw goederen, waardoor we nog meer kunnen voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Onze nieuwe loods heeft een opslag oppervlakte van 500 vierkante meter en is gedeeltelijk voorzien van nieuwe stellingen. Het is ook uitgerust met een moderne beveiligingssysteem, waardoor uw goederen te allen tijde veilig zijn.

Met onze uitgebreide ervaring en expertise in logistiek en transport, kunnen we uw goederen behandelen met de hoogste mate van zorg en aandacht. We begrijpen dat elk product anders is en daarom bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten op uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om korte- of langetermijnopslag, overlag of transport, wij bieden de oplossingen die u nodig hebt.

Onze nieuwe loods is gelegen op een strategische locatie, waardoor we gemakkelijk toegang hebben tot alle belangrijke transportroutes en havens. Dit betekent dat we snel en efficiënt kunnen leveren in heel Europa en daarbuiten.

We zijn trots op onze nieuwe faciliteit en kijken ernaar uit om onze klanten te verwelkomen en hen te helpen bij het optimaliseren van hun supply chain en logistieke processen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze nieuwe loods en hoe we u kunnen helpen uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

Interesse in opslag?

Prijzen en planning

Te allen tijde persoonlijk contact met de juiste persoon, en dat 24/7. Korte lijnen dus direct antwoord op al uw vragen.

Maak een afspraak

Transportwensen bespreken?
Wij horen graag van u. 

Bel ons 

nummer

+31 (0)77-2050570

nummer

+31 (0)77-2050570